Krachtige

Webhosting bij KPN Internedservices

Hosting bij Nederlands beste hostingpartij. Goed geregeld.

De beste service, het hele jaar door

Nadat je website klaar is, wil je erop kunnen vertrouwen dat alles in goede handen is. Als klant wil je een bedrijf dat snel reageert, niet te duur is en ook nog eens op alle tijden van de dag service biedt als er een probleem is. Ook hier is F1 Websites innovatief en combineert het beste van deze twee werelden.

Je website wordt opgeleverd op servers van Nederlands beste hostingbedrijf, Internedservices, waar je zelf direct klant wordt. De website is bij oplevering dus ook direct en geheel van jou. Wil je iets laten aanpassen aan je website? Dan kun je F1 Websites bellen en regelen we het voor je.

 • Helpdesk tot 24 uur per dag bereikbaar

  De Nederlandstalige helpdesk van onze partner Internedservices is tot 24 uur per dag bereikbaar, afhankelijk van je abonnement. Je weet dus precies waar je aan toe bent en kunt extra zekerheid krijgen, als je dat wilt.

 • Topkwaliteit hosting

  Geen goedkope rommel-hosting waar je regelmatig storingen bij hebt, maar echt goede apparatuur met echt goede mensen die alles in de gaten houden. Je kunt met vertrouwen je werk doen, want je website is in goede handen.

 • Betaal alleen wat je gebruikt

  Wij geloven in pay as you go, oftewel: betaal alleen wat je gebruikt. Je kiest zelf het hosting abonnement dat het beste bij jou past en kunt altijd wisselen. Op het menu staat al hosting vanaf 10,41 per maand.

 • Snelheid - en vlug een beetje!

  Bezoekers houden van snelle websites. De servers van Internedservices staan in Nederland en zijn aangesloten op het beste netwerk. Jouw website is daardoor razendsnel geladen en wordt door ons hierop getest bij oplevering.