Onze winnende pakketten

Professionele, sterke websites

In al onze pakketten

 • Mooie vormgeving die past bij de huisstijl

  Op basis van de huisstijl doen we een passend voorstel voor de vormgeving. Tevredenheid gegarandeerd… of geld terug!

 • Onbeperkt aantal pagina's

  Beheer zelf de website en plaats een onbeperkt aantal pagina’s, teksten, foto’s en video’s middels het WordPress Content Management Systeem (CMS).

 • Zoekmachine-vriendelijk

  Zoekmachines zijn gek op WordPress websites. Ze zijn gemakkelijk te indexeren, zijn logisch opgebouwd en mobiel vriendelijk.

 • Persoonlijke video-instructie

  Bij oplevering geven we een demonstratie van 1 uur waarin we de hele website laten zien. De opname krijg je mee naar huis om later terug te kunnen kijken.

 • Telefonische ondersteuning

  We bieden persoonlijke telefonische ondersteuning als je een vraag hebt.

 • Snelheid!

  Je website is lekker snel omdat hij draait op goede servers en voorzien is van caching technieken.

 • Professioneel onderhoud

  Professioneel onderhoud zorgt ervoor dat je website up-to-date en veilig blijft.

100% tevreden over de vormgeving - anders geld terug

Wij bieden 100% tevredenheidsgarantie op de vormgeving. Niet helemaal tevreden? Wij passen het voor je aan. Lukt het ons niet om aan je wensen te voldoen dan krijg je jouw geld terug, gegarandeerd!

er is meer...

 • Responsive, dus goed te bekijken op smartphones en tablets
 • PDFs en Office documenten als Word, PowerPoint en Excel als download aanbieden
 • Test site en een live site voor gecontroleerd onderhoud en updates
 • Google Analytics voor duidelijke statistieken over boezoekers
 • Google Webmasters voor statistieken van de zoekmachine
 • Tips voor indeling van je webstite

Welk pakket past bij jouw bedrijf?

Eenmalig +jaarlijks

We leveren topkwaliteit WordPress websites vanaf 1498 euro excl. BTW.
Service & technisch beheer in een jaarlijks abonnement vanaf 24,95 per excl. BTW per maand.

Doorlopend maandelijks

We hebben diverse pakketten vanaf 129 euro excl. BTW per maand voor het eerste jaar en vanaf 24,95 per maand voor het tweede jaar en verder.

De website wordt opgeleverd op servers van Pixelbyte, waar je zelf direct klant wordt. De website is bij oplevering dus ook direct en geheel van jou.

Er zijn diverse pakketten beschikbaar. Het geadviseerde pakket is € 60 per jaar per website, biedt ruime opslagruimte en mogelijkheden voor subdomeinen, waardoor we een testsite kunnen plaatsen. Dit bedrag is exclusief BTW. Wil je meer weten? Bekijk dan onze pagina over webhosting.

Veelgestelde vragen

Waarom zijn jullie zo goedkoop? +

We houden de kosten laag door het ontwikkelwerk bij ons vaste team in het buitenland te laten doen. Als klant heb je alleen te maken met ons team in Nederland.

Gebruiken jullie templates voor het design? +

Ja, deze pakketprijzen zijn gebaseerd op het gebruik van templates. Wij geloven: beter een goede template dan een slecht maatwerk-design. Dit bespaart veel kosten en levert een prachtig resultaat op. We voegen je logo toe, passen de kleuren aan en naar keuze kunnen we andere lettertypes gebruiken. Gegarandeerd een mooi resultaat. Niet tevreden = geld terug.

Waarom hosten jullie niet zelf? +

Wij geloven in de kracht van specialisatie en willen alleen met professionals werken. Zelf zijn we heel goed in het bouwen van websites. Hoewel veel webbureaus beide doen, weten wij dat goed systeembeheer en hosting een vak apart is. Daarom werken wij samen met Pixelbyte.

Het voordeel voor jou: een goed bereikbare, gespecialiseerde helpdesk die direct in de systemen kan kijken als er een storing is.

Wat is de levertijd van een website? +

Nadat wij de opdracht krijgen, versturen we de volgende dag de eerste rekening. Nadat deze betaald is, starten we het project. Twee dagen later sturen wij een voorstel voor de vormgeving en bellen om deze door te nemen.

Ik heb nog geen logo, wat nu? +

Een website bouwen zonder logo is mogelijk, maar het wordt natuurlijk het mooist met een professioneel logo erboven. Een logo laten ontwerpen is al mogelijk vanaf 350 euro exclusief BTW. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.