Beveiliging van WordPress websites

Hackers worden steeds actiever en proberen massaal in te breken op zelfs kleine en relatief onbekende websites.

In deze video laat Frank zien wat
F1 Websites hiertegen onderneemt, voor uw website's eigen veiligheid.

Standaardbeveiliging

Je staat er waarschijnlijk niet vaak bij stil, maar je website kan ten prooi vallen aan hackers. Dat kan nare gevolgen hebben voor jou en voor de bezoekers van jouw site.

WordPress is al veilig, maar een  extra slot op de deur biedt uiteraard meer zekerheid. F1 Websites verzorgt standaard extra beveiliging van de uploads map, maar ondanks die maatregel blijven er toch nog risico's!

Voorkom vervelende verrassingen

Een hack in je WordPress website kan vervelende gevolgen hebben. Je website kan uit de lucht zijn en belangrijke informatie kan gelekt zijn. Misschien haal je het nieuws wel (en dat blijft op internet lang staan!) of schrikt het potentiële klanten af. Kortom: allemaal narigheid waar je niet aan wil denken - en dit blijkt een zeer reëel gevaar te zijn.

Onze klanten zijn zeer content met hun WordPress systeem - en dat willen we graag zo houden.

Extra beveiliging begint hier

  • Extra sloten

    Houdt ongewenste bezoekers van je website buiten de deur met extra beveiligingen. Zie het als een aantal extra veiligheidssloten.

  • Inbraakdetectie

    Om een aanval op je website tegen te gaan, controleert F1 Websites jouw site 24 uur per dag op potentiële indringers en ongewenst bezoek.

  • Herstel

    Als er ongewenste infiltratie heeft plaatsgevonden, dan zorgt F1 Websites voor een razendsnelle oplossing en reparatie van jouw website.

Onze beveiligingspakketten voor WordPress