Slimme Online Marketing

Slimme online marketing is de derde stap van de F1 Stappen naar Online Succes. Nadat je een goed concept hebt opgesteld en dit hebt laten verwerken in een sterke website, is het tijd om verkeer naar de website te sturen. Niet alleen veel verkeer, maar vooral ook relevant verkeer.

Vraag maar eens rond. Er zijn veel ondernemers die je kunnen vertellen dat ze een bon met Adwords tegoed binnen een paar dagen hebben opgebrand zonder er ook maar iets aan te hebben verdiend. Zij zeggen dan: "adverteren bij Google werkt niet". Dat is zeker niet waar. Wat wel waar is, is dat het op de manier waarop zij het hebben aangepakt niet werkt.

Wat werkt dan wel? Ha, dat is de juiste vraag. En specifieker nog: wat werkt voor mij, in mijn situatie, in mijn business? Dat is precies waar de winst te behalen valt. Het begint met uitzoeken wie jouw doelgroep is (dat weet je als het goed is al uit de 'goed concept' fase) en uit te vinden hoe het oriƫntatie- en aankoopproces voor die doelgroep verloopt. De truc is om zo vroeg mogelijk en op het juiste moment je bedrijf te presenteren. Met de juiste boodschap en de juiste aanbieding.

Soms is een harde close mogelijk ("koop dit nu") en soms is een zachte close meer aan te raden waarbij je eerst een relatie opbouwt. Je leest het al: dit is pittige materie. Voer voor specialisten. Omdat F1 Websites zich specialiseert in het bouwen en onderhouden van geweldige websites, werken we met specialisten samen voor slimme online marketing.

F1 Websites kent diverse online marketing bureaus en werkt met een aantal geselecteerde toppers samen. We weten hoe het online spel gespeeld wordt en wie waarin nu echt goed is. We koppelen je graag aan de partij waarvan wij denken dat deze het beste resultaat voor jou kan behalen, specifiek voor jou situatie dus. Heb je interesse in zo'n match from heaven? Neem dan contact met ons op.