Persoonlijk Website Consult

Strategie maakt het verschil

Een reiziger vroeg aan een wijze man: "Hoe kom ik in Rome?". De wijze man antwoordde: "Dat is heel eenvoudig. Zorg ervoor dat iedere stap die je zet, in de juiste richting is." De wijze man wist dat de strategie het allerbelangrijkst is om je doel te bereiken. Een strategie zorgt ervoor dat je op een effectieve manier je doel bereikt. Iedere voetstap is in de juiste richting gaat verder waar de vorige stopte. Er gaat geen energie verloren.

Met een strategie kom je dus verder. Maar dan moet hij wel van de juiste kwaliteit zijn. De effectiviteit van de strategie is onlosmakelijk verbonden met de kwaliteit van de strateeg die hem verzon.

Wat betekent dit voor jouw website?
Een paar dingen:

  1. zonder strategie kom je niet ver
  2. je strategie moet goed doordacht zijn

Oké… en hoe kom je aan een goede strategie voor je website? Dat is eenvoudig: je nodigt Frank van der Sluijs uit voor een persoonlijk website consult. In deze vier uur durende workshop gaan we met jou en jouw team stap voor stap door de belangrijkste aspecten van je website heen. Na de workshop werkt F1 Websites een rapport uit dat gepresenteerd wordt. Onze garantie: na het consult weet je precies:

  • hoe jouw website bijdraagt aan je strategie
  • wat jouw unieke bedrijfsconcept is en hoe je je jouw bedrijf het beste presenteert
  • hoe hij je bezoekers optimaal bedient
  • welke pagina's op je website komen en wat er op die pagina's komt te staan

De prijs van een persoonlijk consult is € 600 exclusief BTW.